برو به مطلب
تاثیر میکرونیدلینگ برای چین چروک پوست صورت

تاثیر میکرونیدلینگ برای چین چروک پوست صورت

تاریخ انتشار: 1403/12/23
صفحه نخست . مقالات . میکرونیدلینگ . تاثیر میکرونیدلینگ برای چین چروک پوست صورت

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ یک متد زیبایی است، که برای جوانسازی پوست کاربرد دارد. در این روش از سوزن‌های کوچک استریل استفاده می‌شود. زخم‌های کوچک روی پوست باعث تولید بیشتر کلاژن و الاستین شده و وضعیت پوست را بهبود می‌بخشد. به این روش، درمان القایی کلاژن نیز گفته می‌شود. اما اکثر افراد آن را به نام میکرونیدلینگ می‌شناسند.

-کاهش چین چروک پوستی از طریق تقویت فرایند بازسازی سلولی

-افزایش یک نواختی رنگ و بافت پوست و بهبود کیفیت سطحی آن

-افزایش خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش افتادگی

-تسریع روند بهبود زخم ها و اسکارهای ناشی از آکنه

این روش با تحریک پاسخ طبیعی ترمیمی پوست روند پیری را کند کرده و ظاهری جوانتر و شاداب تر

به ارمغان می آورد

با این حال رعایت استاندارد بهداشتی و استفاده از تجهیزات حرفه ای برای دستیابی به نتیجه مطلوب

ضروری میباشد

کاربرد میکرونیدلینگ

از میکرونیدلینگ برای از بین بردن نقص‌های پوستی، لکه‌ها و همچنین چین و چروک‌های پوستی استفاده می‌شود. در ادامه به برخی از مهم‌ترین موارد استفاده از آن اشاره شده است.

فواید میکرونیدلینگ صورت

  • جوانسازی پوست صورت
  • از بین بردن لک‌های پوستی و جای جوش
  • کمک به رشد موها و ابرو
  • از بین بردن جای بخیه
  • روشن کردن پوست
  • رفع تیرگی زانو
  • رفع تیرگی زیر چشم
  • جوانسازی پوست زیر چشم
  • از بین بردن چروک‌های پیشانی
  • کم رنگ شدن ترک‌های پوستی
  • از بین بردن منافذ پوستی
  • سفت شدن پوست
  • درمان لکه‌های تیره روی پوست
  • نکات مهمی که باید بدانید

    • به خاطر داشته باشید که میکرونیدلینگ روشی است که باید توسط متخصص و پزشک انجام شود، پس از انجام این کار در آرایشگاه‌ها اجتناب کنید.
    • قبل از انجام آن ابتدا پزشک پوست و مو باید شرایط پوست شما را با دقت مشاهده کند و بعد از بهترین روش برای شما استفاده کند.
    • افرادی که باردار هستند نباید از آن استفاده کنند.
    • اگر به بیماری پوستی خاصی مبتلا هستید و یا سابقه زخم‌های پوستی دارید، مجاز به استفاده از آن نیستید.
    • افرادی که از داروهای رقیق‌کننده خون مثل ایبوپروفن و آسپرین استفاده می‌کنند، باید حداقل 3 هفته قبل از این درمان مصرف این داروها پرهیز کنند.
    • افرادی که از داروهایی برای رفع آکنه استفاده می‌کنند، باید مصرف دارو را از چند هفته قبل از درمان متوقف کنند.
    • درمان با این روش معمولاً حدود 10 تا 30 دقیقه طول می‌کشد و طول درمان با توجه به شرایط پوستی ممکن است از 4 تا 6 جلسه طول بکشد. جلسات درمان باید فاصله یک ماهه انجام شوند.
    • برخی مطالعات نشان می‌دهد که استفاده از میکرونیدلینگ می‌تواند به رویش مجدد مو در افراد مبتلا به آلوپسی کمک کند.
    • میکرونیدلینگ صورت چگونه انجام می‌شود؟

      میکرونیدلینگ روشی تخصصی است که حتما باید توسط بهترین دکتر میکرونیدلینگ در تهران انجام شود، زیرا پزشک بر اساس نوع پوست روش کار را انتخاب می‌کند. ممکن است در مواردی برای یک فرد سطحی کار شود و در مواردی دیگر برای شخصی عمیق تر کار شود. در ادامه مراحل انجام میکرونیدلینگ را برای شما شرح می‌دهیم.

      مرحله اول میکرونیدلینگ پوست

      پزشک ابتدا پوست شما را تمیز می‌کند و از کرم یا پماد بی حس کننده مانند ژل لیدوکائین استفاده می‌کند. این کار حدود 30 دقیقه تا 45 دقیقه قبل از میکرونیدلینگ انجام می‌شود. بنابراین پس از این مدت زمان پوست شما بی حس می‌شود.

      مرحله دوم

      در مرحله بعد میکرونیدلینگ صورت پزشک از یک ابزار الکتریکی برای ایجاد زخم روی پوست استفاده می‌کند. این غلتک دارای سوزن های ریز می‌باشد. اگر از دستگاه برقی استفاده شود، سوزن ها از بالا و پایین پوست شما را سوراخ می‌کنند. طول سوزن های دستگاه الکتریکی را پزشکان می‌توانند متناسب با لایه پوستی شما تغییر دهند. سوزن های بلندتر به عمق پوست شما می‌روند که برای درمان زخم های عمیق یا جوش های ناشی از آکنه ضروری هستند. طول سوزن های آن از 0.5 میلیمتر الی 2 میلیمتر تغییر می‌کند.

      مرحله سوم

      پس از شروع میکرونیدلینگ پوست، ممکن است احساس گرما یا احساس خراش در صورت خود داشته باشید. میکرونیدلینگ عمیق کمی خونریزی را به همراه خواهد داشت که برطرف می‌شود.

    • چه کسانی نباید میکرونیدلینگ انجام دهند؟

      با وجود این که میکرونیدلینگ یکی از روش های ایمن برای رفع چین و چروک صورت می‌باشد اما افرادی که در زیر آن ها را بیان می‌کنیم، کاندید مناسبی برای انجام میکرونیدلینگ نمی‌باشند. این افراد عبارتند از:

      • افرادی که به هموفیلی مبتلا هستند.
      • افرادی که به حساسیت های پوستی مبتلا هستند.
      • افرادی که دارای کلوئید در پوستشان هستند.
      • افرادی که به دیابت مبتلا هستند.
      • افرادی که به عفونت های پوستی مبتلا هستند.
      • افرادی که از داروهای ضدانعقاد استفاده می‌کنند.
      • افرادی که در یک سال اخیر از پرتو درمانی و اشعه درمانی استفاده کرده اند.
      • نحوه انجام میکرونیدلینگ

        در این روش پس از آماده‌سازی پوست برای میکرونیدلینگ برش‌های کوچک روی پوست ایجاد شده  و با آسیب جزئی کلاژن‌سازی در لایه‌های پوست تحریک می‌شود. متخصص برای انجام این درمان از وسیله‌ای شبیه قلم استفاده می‌کند. این وسیله خراش‌های کوچکی در لایه‌های پوست ایجاد کرده و باعث درمان پوست می‌شود. اندازه سوزن‌های این دستگاه به قدری کوچک است، که احتمالا پس از پایان کار متوجه زخم‌ها نمی‌شوید.

        قبل از شروع کار متخصص روی پوست از بی‌حس‌کننده استفاده می‌کند. برای بی‌حسی کامل باید حدود ۳۰ دقیقه صبر کرد. انجام این درمان از ۱۰ دقیقه تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

        در این روش تخصص و مهارت پزشک بسیار مهم است. متخصص باید قلم دستگاه را طوری روی پوست قرار دهد، که تمامی قسمت‌ها به طور یکنواخت کلاژن‌سازی کنند. به همین دلیل حتما باید با چند پزشک مشاوره داشته و مطمئن شوید، آموزش میکرونیدلینگ با مدرک را گذرانده‌اند. در این صورت بهترین متخصص پوست را پیدا می‌کنید.


        دستگاه میکرونیدلینگ

        امروزه ۲ نوع دستگاه میکرونیدلینگ در دسترس است. طی سال‌های متمادی این دستگاه‌ها پیشرفت کرده‌اند. سر این دستگاه دارای تعداد زیادی سوزن است، که با حرکت بر روی صورت به داخل لایه‌های پوست نفوذ می‌کنند. با ورود سوزن میکرونیدلینگ به مرور پوست سفت شده و منافذ آن بسته می‌شود. هرچه آسیب پوستی شدیدتر باشد، باید در تعداد جلسات بیشتری از این دستگاه استفاده کرد.

        این دستگاه باعث لایه برداری نشده و ضخامت پوست هیچ تغییری نمی‌کند. در این روش از مواد مصنوعی استفاده نمی‌شود. تنها سوزن‌های دستگاه هستند، که تغییر را ایجاد می‌کنند.

        ۱. دستگاه درمارولر

        درمارولرها دستگاه‌های دستی با تعداد زیادی میکرونیدل کوچک هستند. در سر این دستگاه غلتک استوانه‌ای قرار گرفته و مستقیما روی پوست کشیده می‌شود. به این نوع دستگاه غلتک درما یا غلتک سوزنی نیز گفته می‌شود. معمولا درمارولرهای باکیفیت دارای ۱۹۲ سوزن هستند. جنس این سوزن‌ها از فولاد ضدزنگ است.

        مشکل اصلی در این نوع دستگاه‌ها این است، که طول سوزن ثابت  و غیر متغیر است. طول سوزن در ایجاد نتیجه مطلوب بسیار موثر است. در این نوع دستگاه باید از قبل طول سوزن را تشخیص داده و غلتک مناسب را خریداری کرد. دستگاه‌های خانگی از این نوع هستند.


        درمارولر روشی در میکرونیدلینگ محسوب شده و با غلتک باعث ایجاد زخم روی پوست می‌شود.

        ۲. دستگاه درماپن

        این روش جایگزین مناسبی برای دستگاه درمارولر است. درماپن یک دستگاه الکتریکی شبیه قلم است. موتور الکتریکی در دستگاه باعث حرکت مداوم سوزن به سمت بالا و پایین می‌شود. دستگاه‌های باکیفیت بالا مانند NeedlingPen X-tra CONTROL می‌توانند با سرعت‌های مختلف کار کنند. با استفاده از این دستگاه می‌توان تا ۱۸۰۰۰ ضربه در دقیقه انجام داد. مزیت دیگر این دستگاه به نسبت دستگاه درمارولر این است، که سوزن‌ها به صورت عمودی وارد پوست شده و می‌توان دقیق‌تر با آن کار کرد.

        ترکیب این درمان با سرم‌های موسوم به مزو بسیار پرطرفدار است. کوکتل میکرونیدلینگ معمولا حاوی اسید هیالورونیک و ویتامین C هستند. اسید هیالورونیک به طور طبیعی در پوست وجود داشته و برای بدن هیچ ضرری ندارد.

        ۳. دستگاه آر اف میکرونیدلینگ

        میکرونیدلینگ رادیو فرکانسی که به آر اف میکرونیدلینگ نیز معروف است، یکی از انواع فرعی درمان با این روش است. در این روش سوزن مخصوص به صورت الکتریکی وارد پوست شده و پس از نفوذ به لایه‌های سطحی پوست پالس حرارتی در این لایه‌ها ایجاد می‌شود. امروزه این روش بسیار محبوب شده است و متخصصان برای تاثیر بهتر از آن استفاده می‌کنند.


        ۴. روش میکرونیدلینگ BB Glow

        این درمان روشی فرعی در درمان میکرونیدلینگ کلاسیک محسوب می‌شود. طی این درمان فوندانسیون مزو با کمک سوزن‌های دستگاه وارد لایه‌های پوست می‌شود. این فوندانسیون در واقع رنگ‌های گیاهی بوده که پوست را شفاف کرده و رنگ آن را تغییر می‌دهد. به همین دلیل به این روش کرم پودر دائم نیز گفته می‌شود. در این حالت سوزن وارد لایه‌های عمیق‌تر پوست شده و حدود ۰.۵ تا ۲.۵ میلی‌متر نفوذ می‌کند.

         بهبود تاثیری گذاری محصولات موضعی

        انواع ناحیه درمان با میکرونیدلینگ

        میکرونیدلینگ روشی درمانی بوده که در نواحی مختلف صورت و بدن استفاده می‌شود. هرچه مشکلات پوستی شخص کمتر باشد طول سوزن کوتاه‌تر شده و ممکن است، متخصص از دستگاه دارای غلطک استفاده کند. متخصص پس از بررسی و معاینه ناحیه مورد نظر بهترین روش درمان را پیشنهاد می‌دهد.

      • مراقبت های مهم و تاثیرگذار بعد از میکرونیدلینگ

        در ابتدا بهتر است بدانید که رعایت مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ ، می تواند در رسید زیبا جویان به یک نتیجه فوق العاده و بی نظیر کمک کند ، در صورتی که عدم رعایت این نکات در بروز عوارض پوستی نقش داشته و می تواند این تکنیک درمانی را بی تاثیر جلوه دهد. در ادامه طلب با تکنیک های مراقبتی ضروری این روش جوان سازی پوست آشنا خواهیم شد.

        شست و شوی صورت

        در دوره مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ این تکنیک جوان سازی پوست ، توصیه می شود افراد به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت صورت خود را نشویند و بعد از گذشته این بازه زمانی و با بکارگیری از آب سرد به شست و شوی صورت خود بپردازند.

        لازم است تا زیبا جویان بعد از دو الی سه روز با استفاده از یک شوینده ملایم ، همانند ژل های مخصوص  با آب ولرم رو به سرد صورت شان را به آرامی و بدون وارد کردن هیچ گونه فشاری بشویند. این تکنیک شست و شو را به مدت یک الی دو هفته رعایت کنید.

        نکته: برای خشک کردن صورت اجازه دهید که به حالت طبیعی خشک شود و یا به آرامی با استفاده از یک حوله تمیز نواحی مورد نظر خود را خشک کنید.

        آبرسانی پوست

        یکی از مواردی که زیبا جویان در مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ با ان رو به رو می شود ، خشکی بیش از ناحیه درمان شده می باشد. می توانید از هیالورونیک اسید و یا هر نوع آبرسان توصیه شده توسط پزشک را نیز مصرف کنید.

        سرم های تسریع روند بهبودی

        به توصیه پزشک خوب و ماهر در تهران ، می توانید برای تسریع در روند بهبودی از سرم های حاوی آنتی اکسیدان استفاده کنید زیرا ، این سرم التهاب و واکنش های پوست را تسکین داده و از سوزش و حساسیت پوست زیبا جویان می کاهد.

        از پوست خود در برابر نور خورشید محافظت کنید

        هر گاه شما تحت درمان زیبایی و جوان سازی پوست قرار بگیرید ، پوست شما آسیب پذیر تر خواهد شد ، بنابر این در دوره نقاهت بعد از میکرونیدلینک ، پوست توانای محافظت از خود را در برابر اشعه مضر خورشید همانند سابق نخواهد داشت ، بنابراین در مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ ، از پوست خود محافظت کنید و یا از کرم های ضد آفتاب بدون مواد شیمایی بکار گیرد.

        نکته: به توصیه پزشکان بهتر است ؛ در روز های ابتدایی درمان از خانه خارج نشوید ، تا نور خورشید آسیبی به پوست شما وارد نکند.

        از قرار گرفتن در محیط های گرم خودداری کنید

        بهتر است بعد از این تکنیک جوان سازی پوست ، به مدت ۵ الی ۶ روز از قرار گرفتن در محیط هایی گرم همانند سونا ، جکوزی و حمام های آب گرم بپرهیزید زیرا سبب باز شدن منافذ پوست زیبا جو خواهد شد.

        از انجام فعالیت های ورزشی بپرهیزید

        در روز های ابتدایی و به خصوص هفت رو اول ، انجام فعالیت های سنگین و پر تنش همانند ورزش می تواند تاثیر معکوس داشته باشد ، بنابراین در مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ از انجام آن ها بپرهیزید.

        کمپرس های سرد

        زیبا جویان می توانند در مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ برای کاهش التهاب ، قرمزی از کمپرس های سرد نیز استفاده کنند. این تکنیک سبب کاهش جریان خون در زیر پوست شده که می تواند در بهبودی التهاب تاثیر گذار باشد.

      • پوست بعد از میکرونیدلینگ به کدام مواد مغذی نیاز دارد؟

        استفاده از برخی محصولات حاوی مواد مغذی در مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ باعث تسریع روند بهبودی پوست و کاهش عوارض شده و می تواند در رسیدن به یک نتیجه نهایی بی نظیر نقش داشته باشد.

        اسید هیالورنیک اسید: برای هیدراتاسیون و پر کردن مجدد پوست پس از درمان با روش میکرونیدلینگ مناسب بوده ، زیرا میکرو کانال ها با استفاده از این ماده مغذی جذب بهینه ای نیز خواهند داشت.

        ویتامین E: از جمله آنتی اکسیدان های با خاصیت ضد التهابی بوده ، که از وارد شدن آسیب به پوست از طریق رادیکال های آزاد جلوگیری می کند.

        ویتامین C: این ماده مغذی از تولید کلاژن در پوست پشتیبانی می کند ، اما باید توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد آن سبب تحریک پوست و بروز حساسیت خواهد شد.

      • میکرونیدلینگ مو و ابرو

        تاثیرات معجزه آسای میکرونیدلینگ در رشد موی سر و ابرو نیز قابل مشاهده است. جالب است بدانید انجام این روش باعث تحریک فولیکول های مو و بهبود سلول های مو شده و در نهایت رشد مو با کیفیت تری در پوست سر و ابرو را به همراه خواهد داشت. هرچند انجام این روش در منزل نیز امکان پذیر است اما در مواردی که مشکل فرد شدیدتر باشد بهتر است که به مراکز پزشکی مراجعه کند.

        میکرونیدلینگ ابرو

        برای افرادی که ابروهای آن ها نازک شده و یا قسمتی از آن ها مو ندارد این روش می تواند مناسب باشد. البته بهتر است قبل از آن با یک پزشک نیز مشورت شود. نیدلینگ ابرو با درمارولری انجام می شود که غلطک کوچک تری دارد و اندازه ی سوزن های آن پنج دهم میلی متر ۲۴۰ میکرونی است تا آسیبی به چشم وارد نشود. نیدلینگ ابرو با درمارولر را می توانید هفته ای یک بار استفاده کنید. کافیست درمارولر را چند بار در جهات مختلف بر روی ابرو بغلطانید و سپس روغن هایی مثل روغن نارگیل یا کرچک را روی ابرو مالیده تا جذب آن ها بهتر انجام شود.

      • میکرونیدلینگ مو

        همانطور که گفته شد مطالعات نشان می دهد که میکرونیدلینگ برای رشد مجدد موی سر و افزایش کیفیت آن نیز موثر است. این روش که فقط در مراکز زیبایی، معمولا هر هفته یا هر سه هفته یکبار انجام می شود. تقریبا هشتاد درصد کسانی که این روش را برای ریزش مو سر خود انتخاب کرده اند، تجربیات رضایت بخشی کسب کرده اند. معمولا از درماپن برای پوست سر استفاده می شود اما تعداد جلسات و سایز سوزن ها بسته به نوع پوست و نظر پزشک متفاوت است. در رابطه با ماندگار بودن میکرونیدلینگ مو نمی توان اطمینان داد چراکه بدن هر فرد متفاوت است و ممکن است نتیجه ای که دو شخص با تعداد جلسات و سوزن های یکسان می گیرند، متفاوت باشد.