برو به مطلب
انواع کاشت موی سر برای آقایان و خانم ها

انواع کاشت موی سر برای آقایان و خانم ها

تاریخ انتشار: 1403/12/22
صفحه نخست . مقالات . کاشت موی سر . انواع کاشت موی سر برای آقایان و خانم ها

 

 

بهترین فصل کاشت مو

چه زمانی برای کاشت مو مناسب است؟

کاشت مو می‌تواند در زمان‌های مختلفی صورت بگیرد، اما تصمیم نهایی بر اساس شرایط و نیازهای خاص هر فرد گرفته می‌شود. برخی افراد ممکن است در هر زمانی که بخواهند تصمیم به انجام این عمل بگیرند، آن را انجام دهند. با این حال، برخی از جراحان توصیه می‌کنند که زمان مناسب‌ تری برای این عمل را انتخاب کنید تا از ممکن بودن عوارض کاهش یابد. همچنین، برخی از افراد ممکن است ترجیح دهند که کاشت مو را در فصل‌های خاصی انجام دهند؛ به عنوان مثال، زمستان به عنوان زمانی که تعریق کمتری رخ می‌دهد و فرآیند بهبودی بهتری خواهد داشت. همچنین، در نظر گرفتن برنامه شخصی و حرفه‌ای شخص ممکن است در انتخاب زمان مناسب برای کاشت مو تأثیرگذار باشد. هر چند، توصیه می‌شود که نظر یک متخصص پزشکی را در این زمینه جویا شوید تا تصمیم بهتری بگیرید.

در کل، فصل بهار و پاییز به عنوان بهترین زمان‌ها برای کاشت مو شناخته می‌شوند. در این دو فصل، شرایط آب و هوایی برای رشد موها بسیار مناسب‌تر است و همچنین این دوره‌ها از نظر تغذیه و رشد سلول‌های پوستی نیز بهترین شرایط را فراهم می‌کنند.در فصل بهار، با افزایش دما و تشدید نور خورشید، موها بهترین شرایط را برای رشد دارند. همچنین، در این فصل معمولاً مشکل تغذیه کمتری برای موها وجود دارد و ضریب خوردن موها کمتر می‌شود.

همچنین، فصل پاییز نیز به دلیل کاهش دما و تغییرات در رطوبت هوا، موجب افزایش تراکم موها می‌شود و موجب بهبود جریان خون به پوست سر می‌شود. این شرایط مناسب باعث افزایش رشد موها و بهبود کیفیت آنها می‌شود. اگر قصد کاشت مو دارید، توصیه می‌شود با متخصصین نوین ایرانا مشورت کرده و شرایط شخصی خود را بررسی کنید تا بهترین زمان برای کاشت مو را مشخص کنید و یا مقاله بهترین فصل کاشت مو را مطالعه کنید.

روش های کاشت مو

انواع روش‌های کاشت مو

روش های کاشت مو با توجه به شرایط متقاضی و هزینه‌ای که برای این کار صرف می‌شود، متفاوت است. معمولاً روش های جدید کاشت مو از کیفیت بهتری برخوردار هستند که این کیفیت مطلوب باعث افزایش هزینه‌های جانبی می شود.اما روش های جدید کاشت مو این مزیت را نسبت به روشهای قدیمی دارند که عوارض و مشکلات جانبی عمل پیوند مو در آن ها کاهش پیدا کرده و موهای کاشته شده به روش های جدید از دوام و کیفیت بهتری برخوردار هستند. در ادامه روش های مختلف ترمیم مو به صورت مختصر مورد بررسی قرار می گیرند.

روش FUT

روش FUT تقریباً قدیمی ترین روش کاشت مو است که به صورت جراحی انجام می شود در این روش بیمار با استفاده از بی‌حسی موضعی برای انجام عمل جراحی آماده می شود سپس قسمتی از پوست پشت سر  با عرض دو تا پنج سانتیمتر که از تراکم موی مناسبی برخوردار است بریده شده و خارج می شود. در ادامه پوست پشت سر بخیه زده شده و فولیکول های مو  به وسیله تکنسین ها از بافت های پوست خارج شده و برای انتقال و کاشت در نقاط مورد نظر آماده می شوند. معمولا  کاشت مو  به روش FUT به دلیل عوارض جانبی مثل درد و خونریزی زیاد مورد توجه نیست و تقریبا منسوخ شده است.

مزایا روش FUT :

نتایج دائمی: موهای کاشته شده به دلیل استفاده از ریشه موهای طبیعی، دائمی و بلند مدت هستند.
قابلیت کاشت تعداد بیشتری مو: این روش به پزشک این امکان را می‌دهد که تعداد بیشتری از واحدهای فولیکولی را در یک جلسه کاشته و پوشش بیشتری را به دست آورد.
مناسب برای موارد پیچیده: FUT مناسب برای مواردی است که نیاز به پوشش وسیع‌تری از ناحیه کمبود مو دارند.

معایب روش FUT :

بخیه و ندویدن: استفاده از بخیه برای بستن برش در ناحیه دونور و احتمال ندویدن برخی از بخیه‌ها ممکن است یکی از معایب این روش باشد.
زمان بازیابی طولانی‌تر: زمان بازیابی پس از عمل در این روش معمولاً بیشتر از روش‌های دیگر است.

 

روش FIT

روش FIT یکی دیگر از روش های قدیمی  کاشت مو است در این روش فولیکول مو به صورت مجزا از نقاط پر پشت و  پر تراکم پشت و کناره سر خارج شده و به نقاط کم پشت و طاس سر منتقل می شود. این روشی پیوند مو به دلیل عوارض جانبی مثل خونریزی، دوران نقاهت پس از عمل،  نیاز به تکرار جلسات درمان و …  از طرف متقاضیان کاشت مو زیاد مورد توجه نیست. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد روش کاشت مو FIT می توانید مقاله کاشت مو به روش fit را مطالعه کنید.

مزایا روش FIT :

دقت بالا و کیفیت بهتر: با استفاده از FIT، فولیکول‌های مو با دقت بالا جدا شده و کیفیت بالایی دارند که منجر به نتایج بهتر و طبیعی‌تر می‌شود.
بدون آسیب: این روش به‌طور کامل بدون آسیب به موهای اطراف و محیط اطراف انجام می‌شود.
کاهش درد و مزاحمت پس از عمل: به دلیل کارایی بالای این دستگاه، مدت زمان بازیابی کوتاه‌تر است و درد و مزاحمت پس از عمل کمتر است.

معایب روش FIT :

مثل هر روش دیگری، FIT هم هزینه‌ بر است و نیازمند تجهیزات و مهارت‌های ویژه است.

روش BHT

کاشت مو به روش BHT یا Body Hair Transplantation یک روش نوین کاشت مو است که در آن از موهای بدن به عنوان منبع برای کاشت مو در سر استفاده می‌شود. در این روش، موهای بدن مانند موهای از ناحیه پشت، سینه، پشت بازو و ... جمع‌آوری شده و به ناحیه کمبود مو در سر منتقل می‌شوند.

مزایا روش BHT :

افزایش منابع کاشت: با استفاده از موهای بدن به عنوان منبع، تعداد منابع برای کاشت مو افزایش می‌یابد و این امکان فراهم می‌شود که در مواردی که موهای سر کافی برای کاشت ندارند، به راهکارهایی دست پیدا کرد.
کاشت در نواحی مختلف: این روش به پزشک این امکان را می‌دهد که به مواردی که نیاز به کاشت در نواحی خاصی مثل خط موی پیشانی یا موهای تپه‌ای دارند، رسیدگی کند.
مناسب برای موارد پیچیده: این روش برای مواردی که نیاز به رویارویی با مشکلات پیچیده‌تری دارند مانند سوختگی‌ها یا صدمات جدی مو، مناسب است.

معایب روش BHT :

نتایج متفاوت: به دلیل ویژگی‌های مختلف موهای بدن نسبت به موهای سر، نتایج کاشت مو به روش BHT ممکن است متفاوت باشد.
هزینه بالا: استفاده از موهای بدن به عنوان منبع ممکن است هزینه کاشت مو را بالا ببرد.

 

روش Micro fit

روش Micro fit یکی از  روشهای جدید و مدرن کاشت مو است که در آن گرافت های مو با استفاده از میکرو موتور های اتوماتیک از بانک مو استخراج و به نقاط مورد نظر منتقل می شود.همچنین در این روش برای کاشت مو در نقاط آسیب دیده و طاس از دستگاه ایمپلنتر استفاده می شود که همین امر باعث می شود در این روش هیچ گونه جراحی و برش ای برای کاشت مو نیاز نباشد. تراکم کاشت مو به روش میکروفیت از روش های دیگر کاشت مو بیشتر است و افراد می توانند موهای پر پشت و بلند تری داشته باشد. لذا کاشت مو به روش میکروفیت بیشتر برای خانم ها توصیه می شود.

مزایا روش Micro fit :

دقت بالا و نتایج طبیعی: این روش امکان جدا کردن و انتقال گروه‌های کوچکی از موها را به وسیله ابزارهای دقیق فراهم می‌کند که منجر به نتایج طبیعی و با کیفیتی می‌شود.

معایب روش Micro fit :

هزینه بالا: این روش اغلب گران‌قیمت‌تر از روش‌های سنتی کاشت مو است.
زمان‌بر بودن عملیات: این روش نیازمند زمان بیشتری برای انجام عملیات است که ممکن است برخی از افراد را از استفاده از آن باز دارد.

روش سوپر ترکیبی

روش سوپر ترکیبی یکی دیگر از روش های کاشت مو است این روش زمانی کاربرد دارد  که شدت طاسی سر در بیمار زیاد باشد و بانک موی سر بیمار هم از تراکم مناسبی برای انتقال موهای مورد نیاز برخوردار نباشد. در روش سوپر ترکیبی برخلاف روش ترکیبی می توان از قسمت های مختلف بدن بیمار مثل قفسه سینه و زیر ریش به عنوان بانک مو استفاده کرده و فولیکولهای مورد نیاز برای کاشت در ناحیه طاس سر را تامین نمود. در روش سوپر ترکیبی ابتدا پزشک با استفاده از روش هایFUT از ناحیه بانک موی مورد نظر نواری را برش داده خارجی می کند سپس با استفاده از روش SUT موهای خارج شده در نقاط مورد نظر سر گذاشته می شوند. از ویژگی های روش سوپر ترکیبی آن است  که امکان برداشت تا پنج هزار گرافت مو را به پزشک می دهد. در این روش  مزیت های هر دو روش FUT و SUT  به صورت مکمل می تواند نتایج مناسبی در زمینه کیفیت و دوام  برای متقاضی کاشت مو در پی داشته باشد.

مزایا روش سوپر ترکیبی :

نتایج بهتر و طبیعی‌تر: با ترکیب تکنیک‌های مختلف، این روش امکان ایجاد نتایج طبیعی‌تر و با کیفیت‌تر را فراهم می‌کند.
استفاده از منابع مختلف: با استفاده از ترکیب تکنیک‌های مختلف، می‌توان از منابع مختلف برای کاشت مو استفاده کرد و این امکان را فراهم کرد که در مواردی که موهای سر به دلیل مشکلات مختلفی مناسب برای کاشت نیستند، به راهکارهایی دست پیدا کرد.
کاهش زمان عملیات: با استفاده از این روش می‌توان زمان کاشت مو را کاهش داد و در نتیجه مدت زمان بازیابی را نیز کاهش داد.

معایب روش سوپر ترکیبی :

هزینه بالا: این روش اغلب هزینه‌برتری نسبت به روش‌های سنتی کاشت مو دارد.
نیاز به تجربه و مهارت: برای انجام صحیح این روش، نیاز به مهارت و تجربه بالای پزشک است که ممکن است در دسترس نباشد.

روش Super FUE

روش Super FUE از روش‌های جدید کاشت مو است که براساس روش FIT پی ریزی شده است. در روش Super FUE تلاش شده است تا معایب کاشت مو به روش FIT حتی المقدور برطرف شود. روش Super FUE از روش های کم خطر کاشت مو است که به دلیل نداشتن عوارض قابل توجه امروزه به شکل گسترده مورد استقبال قرار گرفته است.

از ویژگی های روش Super FUE  آن است که از اسکن کامپیوتری برای یافتن فولیکول‌ های مقاوم  استفاده شده و خطای جراحی در این روش به حداقل ممکن کاهش پیدا می کند. همچنین زمان جراحی و پیوند مو در این روش به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرده است.

 

روش DHI

روش DHI یکی از روش‌های جدید کاشت مو است که شباهت زیادی به کاشت مو با روش FUE دارد. در این روش تقریباً استخراج و کاشت فولیکول های خارج شد مو به  صورت همزمان انجام می شود.

روش DHI این مزیت  را نسبت به روش های دیگر کاشت مو دارد که فاصله زمانی بین خارج کردن فولیکول مو و انتقال به محل جدید برای کاشت به حداقل ممکن کاهش پیدا می ‌کند که این امر باعث بالا رفتن ماندگاری موهای کاشته شده می گردد.  همچنین در این روش برای کاشت مو نیاز به تیغ جراحی وجود ندارد و فرایند کاشت مو در یک جلسه درمانی انجام می شود.

روش SUT

روش SUT یکی ا ز جدیدترین و بهترین روش های کاشت مو است در این روش می توان با استفاده از دستگاه های اتوماتیک مخصوص پیوند مو 14000فولیکول  یا تار مو از بانک مو استخراج کرده و به  نقاط مورد نظر  برای کاشت منتقل نمود. از ویژگی های منحصر به فرد کاشت مو به روش SUT عدم وجود خونریزی و بیهوشی و زمان کوتاه فرایند کاشت مو است که باعث اقبال عمومی نسبت به این روش برای کاشت مو می گردد.

کاشت مو به روش تکثیر 

کاشت مو به روش تکثیر، یا به عبارت دیگر، استفاده از سلول‌های بنیادی برای تکثیر فولیکول‌های مو در بافت پوست سر است. این روش بر اساس اصول علمی و به‌صورت غیرتهاجمی انجام می‌شود. در واقع، این روش به‌طور کامل از برش یا جراحی در ناحیه پشت سر که به عنوان بانک موهای آغازگر مورد استفاده قرار می‌گیرد، اجتناب می‌کند. با استفاده از سلول‌های بنیادی، شرایط ایده‌آلی برای رشد مجدد موها فراهم می‌شود.

مزایا کاشت مو به روش تکثیر :

نتایج طبیعی‌تر: در روش‌های سنتی کاشت مو، گرافت‌های مو به صورت مستقیم از ناحیه اهداکننده برداشته می‌شوند و سپس در ناحیه گیرنده کاشته می‌شوند. این روش ممکن است زخم‌های قابل مشاهده در ناحیه اهداکننده ایجاد کند. در پیوند مو به این روش، گرافت‌های مو در ابتدا از ناحیه اهداکننده برداشته می‌شوند و سپس در یک محیط آزمایشگاهی تکثیر می‌شوند. این تکثیر می‌تواند تعداد گرافت‌های مو را افزایش دهد و نتایج طبیعی‌تر و ماندگارتری را ایجاد کند.

ماندگاری بیشتر: گرافت‌های موی تکثیر شده، همانند گرافت‌های موی طبیعی، دارای فولیکول‌های مو هستند. این فولیکول‌ها حاوی سلول‌های بنیادی هستند که باعث رشد مجدد مو می‌شوند. بنابراین، پیوند مو به این روش می‌تواند نتایج ماندگارتری را ایجاد کند.

دوره بهبودی کوتاه‌تر: در روش‌های سنتی کاشت مو، ممکن است ناحیه اهداکننده دچار تورم، کبودی و خارش شود. این علائم معمولاً طی چند هفته برطرف می‌شوند. در پیوند مو به این روش، ناحیه اهداکننده معمولاً نیاز به بخیه ندارد. بنابراین، دوره بهبودی این روش کوتاه‌تر است.

احتمال عوارض جانبی کمتر: پیوند مو به این روش یک روش کم‌تهاجمی است. بنابراین، احتمال عوارض جانبی این روش کمتر از روش‌های سنتی کاشت مو است.

معایب کاشت مو به روش تکثیر :

از معایب کاشت مو به روش سوپر ترکیبی می توان به هزینه بالا و همینطور نیاز به تخصصص بالای جراح اشاره کرد.

 

بهترین روش کاشت مو چیست؟

انتخاب بهترین روش کاشت مو برای افراد بستگی به عوامل مختلفی از جمله : میزان طاسی سر، ژنتیک، میزان مو در نقاط دیگر، محل طاسی سر و برخی عوامل دیگر دارد. بنابراین حتما توصیه می کنیم با کارشناسان کلینیک نوین ایرانا برای دریافت مشاوره رایگان کاشت مو تماس گرفته تا با استفاده از دانش فنی آن ها بتوانید بهترین روش ممکن برای کاشت مو را پیدا کنید.

جدیدترین روش کاشت مو کدام است؟

متد جدید کاشت موی میکروگرافت به عنوان یکی از روش‌های پیشتاز در این زمینه شناخته می‌شود. در این روش، از دستگاه‌های پیشرفته و نوین برای ایجاد حفره‌های بسیار کوچک برای کاشت مو استفاده می‌شود. این حفره‌ها باعث بهبود تراکم و الگوی طبیعی موها می‌شوند. یکی از مزایای بارز این روش، عدم نیاز به بخیه و پانسمان پس از عمل است که از طرفی عوارض و درد را به حداقل می‌رساند. دستگاه‌های مدرن مورد استفاده در میکروگرافت دارای دقت و ظرافت بسیار بالا هستند که به پزشک در برداشتن و پیوند دادن فولیکول‌ها کمک می‌کنند. همچنین، دستگاه‌های اتوماتیک و تصویربرداری پیشرفته مورد استفاده در این تکنیک، به پزشک در دستیابی به نتایج طبیعی‌تر و مطلوب‌تر در کاشت مو کمک می‌کنند.

 روش جدید کاشت مو SUT دیگر این مشکلات برطرف شده و این تکنیک با داشتن حداقل عوارض و معایب کاشت مو تبدیل به موثرترین روش در این زمینه شده. بطوری که امروزه کسانی که از تکنیک SUT استفاده کرده اند، براحتی و پس از مدت کوتاهی استراحت می توانند به سر کار و یا محل تحصیل خود برگردند. همچنین این روش کاملا بدون درد بوده و میزان خونریزی در آن حداقل است و نتایج طبیعی و بسیار عالی این روش موجب رضایت و خرسندی مشتریان شده است.

 

آیا موهای کاشته شده دائمی است؟

ریزش مو بعد از عمل امری طبیعی است. این امر در تمامی روش‌های کاشت مو اتفاق می افتد. موهای پیوند شده طی چند هفته بعد از عمل پیوند هشتاد یا صد درصد مو های کاشته شده می ریزند. رشد موها به مدت۲ الی۳  ماه در حالت استراحت هستند و بعد از گذشت سه الی چهار ماه مجددا رشد موها شروع شده و به‌طور دائمی ادامه می یابد. تا ۱۲ ماه پس از عمل رشد موها کامل می‌شود،  به طوری که اگر پوست سر خود را در ماه هفتم لمس کنید متوجه موهای کوتاه و زبر تازه روییده خواهید شد. البته تمامی این موارد پس از انجام کاشت مو سر به شما توسط پزشک توضیح داده خواهد شد تا به بهترین شکل ممکن بتوانید از موهای کاشته شده مراقبت کنید.

 

توصیه هایی که قبل از کاشت مو باید رعایت کرد

از مهمترین توصیه هایی که قبل از عمل باید رعایت شود، عدم مصرف سیگار، قلیان و مشروبات الکلی است. زیرا نیکوتین و اتانول موجود در سیگار و مشروبات الکلی باعث افزایش گردش خون و خونریزی بیشتر در حین عمل خواهد شد.

 

  • دو هفته از دارو‌های ضد التهاب مانند آسپرین ها که باعث رقیق شدن خون می‌شود خودداری کنید.
  • داروهایی مثل قرص سرماخوردگی می‌تواند باعث تشدید خونریزی شود پس از مصرف آن قبل از عمل خودداری کنید.
  • مصرف مشربات الکلی باعث افزایش خونریزی می‌شود پس از مصرف آن یک هفته قبل از عمل پرهیز کنید.
  • یک ماه قبل از کاشت مو سیگار را ترک کنید.
  • ویتامین E و ب کمپلکس باعث اختلال در انعقاد خون می شود پس یک هفته قبل از کاشت مصرف آن ها باید قطع گردد.
  • یک هفته قبل از کاشت ورزش‌های سنگین انجام ندهید.
  • برای اینکه به سرتان فشار نیاد به جای پیراهن یقه بسته، پیراهن دکمه دار بپوشید.
  • قبل از عمل با موهایی بدون ژل، اسپری و … در مطب حاضر شوید.
  • موهای پشت و پهلوی سر خود را کوتاه نکنید تا بعد از کاشت مو، محل های زخم را با این موها پوشش داد.

- کاشت مو FUT :
این روش یکی از قدیمی ترین روش های اولیه کاشت موی سر بود که در آن فرد با استفاده از مقدار زیادی دارو بیهوش می کردند. بخش هایی از پوست پشت سر که دارای بانک موی مناسبی بود، از جا بریده شده و در نواحی جلوی سر که دچار ریزش مو و یا طاسی شده بود، پیوند زده می شد. این روش عوارض جانبی زیادی از جمله کم بودن تعداد گرفت های کاشته شده، بیهوشی، درد های پس از عمل، بجا ماندن خط بخیه کاشت مو (اسکار مو) بود. از این رو پس از مدتی روش های جدیدتری جهت درمان ریزش مو و کاشت موی سر مورد استفاده قرار گرفت.

- کاشت مو FIT :
پس از مدتی روش کاشت مو FIT توسط محققان و کارشناسان علم کاشت مو عرضه شد که از روش FUT بهتر بود و تعداد گرفت های کاشته شده و نتیجه نهایی کاشت مو بسیار بهتر بود اما این روش هم معایب خاص خود را داشت مانند دوران نقاهت، نیاز به استراحت بعد از عمل، خونریزی، نیاز به جلسات مکرر، تورم در برخی نواحی سر و... که همه اینها موجب شدند این تکنیک هم پس از مدتی از رونق بیفتد. در این تکنیک کاشت مو، تارهای مو از بخش هایی از نواحی مختلف پشت سر جهت پیوند زدن به نواحی دچار ریزش، کنده و در آنجا پیوند زده می شد. در واقع این روش نوع پیشرفته و بهبود یافته تکنیک کاشت مو FUT بود.

- کاشت مو BHT :
این روش مشابه روش های دیگر بود با این تفاوت که در این تکنیک کاشت موی سر، از نواحی دیگر بدن موها کنده و به نواحی از سر که دچار طاسی یا ریزش مو شده بودند، پیوند زده می شد. این روش هم عوارض و معایب خاص خود را داشت و بازدهی لازم و نتایج عالی را در بر نداشت.

- کاشت مو SUT :
این روش کاشت موی سر، در حال حاضر بهترین روش است که برای بسیاری از مراجعه کنندگان و افرادی که دچار مشکل ریزش موهای سر شده اند، بکار گرفته می شود. این روش دارای کمترین عوارض است و عمل جراحی آن بسیار ساده و بی دردسر صورت می گیرد. نتایج عمل ماندگار و عالی بوده و این روش امروزه در بهترین کیلینک های کاشت مو در جهان مورد استفاده قرار می گیرد. بر خلاف روش های قبلی که عمل به صورت دستی انجام می شد، در این روش از دستگاه های پیشرفته استفاده می شود.

جدیدترین و کامل ترین روشی که برای کاشت موی سر تاکنون معرفی شده است، کاشت مو به روش sut نام دارد. در این روش تا 14000 تاری موی واقعی را می توان کاشت کرد و بدون جراحی، بدون درد، بدون خونریزی و دوران نقاهت می باشد از مزایای این روش انجام کاشت مو با دستگاه اتوماتیک می باشد و حتی رکورد کاشت 60 تار مو در یک سانتی متر بنام این روش ثبت شده است.

در استخراج واحد فولیکولی (FUE) که روش جدیدتری نسبت به FUT می باشد، به جای جدا کردن یک نوار از پوست، برش های دایره ای کوچکی در اطراف هر واحد فولیکولی ایجاد می شود و گرافت ها یک به یک و مستقیماً از پوست سر استخراج می شوند. این گرافت ها در محلول های مخصوص نگهداری می شوند و همانند روش FUT، پس از اتمام برداشت در محل گیرنده پیوند خواهند شد. کاشت مو به روش FUE یک فرآیند دستی و زمان بر است، اما دارای نتایج بسیار طبیعی می باشد و آثار زخمی باقی نمی گذارد و برای افرادی که می خواهند موهای کوتاهی داشته باشند مناسب است. با این حال فرآیندی مقرون به صرفه نبوده و هم برای پزشک و هم برای بیمار وقت گیر است. یکی از بهترین و جدیدترین روش های کاشت مو که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است که مزایای بسیار زیادی دارد، کاشت مو به روش میکروفیت MicroFIT می باشد. در کاشت مو میکروفیت استخراج فولیکول های مو از ناحیه بانک مو توسط میکروموتور صورت گرفته و بدون قرار گیری در نگهدارنده توسط ایمپلنتر در ناحیه دچار ریزش و کم پشتی مو پیوند می شوند. یکی از بزرگترین مزایای کاشت مو میکروفیت این است که نیازی به تراشیدن و کوتاه کردن مو در بانک مو ندارد و به دلیل کوتاه بودن فاصله استخراج تا پیوند هر فولیکول و استفاده از ابزارهای میکرو و پیشرفته، آسیبی به آنها  نرسیده و کاشت مو با موفقیت کامل و با تراکم چند برابر نسبت به سایر روش ها انجام م

ی شود.

  • هزینه کاشت مو با تعداد گرافت‌های کاشته شده محاسبه می‌شود.
  • کاشت موی جلوی سر نیاز به تعداد گرافت‌های کمتر دارد.
  • پرپشت بودن موهای جلوی سر بیشترین تاثیر را در زیبایی چهره خواهد گذاشت.

تعداد گرافت‌های لازم برای رسیدن به تراکم موی دلخواه، یکی از مهم‌ترین عامل‌های تأثیرگذار بر هزینۀ کاشت مو است. برای کاشت موهای تمام سر حدود ۴۰۰۰ گرافت نیاز است اما بسته شدت ریزش، برای کاشت موی جلوی سر به ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ گرافت نیاز خواهید داشت. با همین مقایسۀ ساده متوجه تفاوت چشمگیر بین هزینه‌ها خواهید شد. به‌علاوه کاشت موی تمام سر گاهی در چند جلسه انجام می‌شود و همین امر هزینه‌های جانبی درمان را افزایش می‌دهد.

تخصص و تجربۀ جراح، روش کاشت مو و موقعیت کلینیک نیز از دیگر عامل‌های تأثیرگذار بر هزینۀ کاشت مو هستند. در نظر داشته باشید که ممکن است لازم باشد درمان‌های تکمیلی مانند تزریق پی آر پی، مزوتراپی و درمان دارویی را برای حفظ نتیجه انجام شود.

 

کاشت موی جلوی سر خانم‌ها

  • کاشت موی جلوی سر برای خانم‌ها نیز انجام می‌شود.
  • برای کاشت تنها بخش کوچکی از پشت سر باید کوتاه شود.
  • تحت برخی شرایط حتی نیاز به کوتاه کردن هیچ قسمت از سر هم نیست.
  • موهای کاشته شده همان موهای خودتان خواهند بود.
  • خط رویش مو کاملاً طبیعی و نامحسوس خواهد بود.

کاشت مو راه حل موثر و ماندگار کم پشتی مو‌های جلوی سر بانوان است. اصول کاشت موی بانوان نیز مانند آقایان است و تمام بانوانی که بانک موی قوی دارند، از سلامت عمومی خوبی برخوردار هستند، انتظاری واقع‌بینانه از نتیجۀ کاشت مو دارند، بالای ۳۰ سال دارند و روند ریزش موهای آنان کامل شده است، می‌توانند کاندیدای کاشت موی جلوی سر باشند. خانم‌ها حتی به علت داشتن بانک موی قوی، کاشت موی موفق‌تر و کم دردسری خواهند داشت.

آیا باید موهای سرم را برای کاشت مو بتراشم؟

خبر خوب این است که نیازی به تراشیدن تمام موها نیست و تنها بخش کوچکی از ناحیه اهدا کننده نیاز به کوتاه شدن دارد. حتی اگر تعداد گرافت‌های موردنیاز کم باشد، تراشیدن ناحیۀ اهدا یا حتی گیرنده ضروری نخواهد بود. کاشت مو برای خانم‌ها از هر روشی که انجام شود، ناحیه اهدا کننده (که معمولا بخش کوچکی از پشت سر است) زیر موهای بلند پنهان می‌شود. نکتۀ مهم این است که بانوان پس از جراحی کاشت مو به خوبی از زخم ناحیۀ اهدا کننده مراقبت کنند و مواظب باشند که موهای بلند، فرآیند ترمیم زخم را مختل نکند.

آیا کسی متوجه می‌شود که مو کاشته‌ام؟

نگرانی دیگر بانوان طبیعی بودن خط رویش مو است. متخصصان باتجربۀ کاشت مو خط طبیعی رویش مو را متناسب با چهره و سن و با توجه به جنسیت و الگوی رشد موها طراحی می‌کنند. متخصصان ماهر تک‌تک فولیکول‌ها را با توجه به زاویۀ رشد بقیۀ موها به گونه‌ای جایگذاری می‌کنند که نتیجۀ نهایی کاملاً یک‌دست و طبیعی باشد.

ترمیم موهای کاشته‌شدۀ جلوی سر

منظور از کاشت موی بلند چیست؟

کاشت موی بلند UFUE راهکاری نوین و کم تهاجمی است که به بیماران اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به تغییر چشمگیر در ظاهر خود، دوباره به موهایی پرپشت و طبیعی دست پیدا کنند.
استفاده از روش کاشت موی UFUE برای افرادی که به دنبال حفظ ظاهر طبیعی و انجام بدون وقفه فعالیت‌های روزمره خود هستند، ایده‌آل است. این روش نه تنها به شما امکان می‌دهد تا با اعتماد به نفس بیشتری در محل کار و محافل اجتماعی حضور یابید، بلکه به شما کمک می‌کند تا روند درمانی خود را با حداقل اختلال در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود پیش ببرید.
ما در اینجا هستیم تا شما را در هر قدم از فرآیند کاشت مو همراهی کنیم، از مشاوره اولیه تا پیگیری‌های بعد از عمل، تا اطمینان حاصل کنیم که شما بهترین نتایج ممکن را کسب می‌کنید.

آیا امکان انجام کاشت موی بلند بدون تراشید سر وجود دارد؟

کاشت موی UFUE (کاشت موی واحد فولیکولی بدون تراشیدن)، همانند کاشت موی FUE استاندارد است، با این تفاوت که نیازی به تراشیدن تمام سر شما نیست، یا حتی ممکن است اصلا نیازی به کوتاه کردن سرتان قبل از انجام عمل نباشد.

حدود ۴۰٪ از بیماران ما درخواست می‌کنند که کاشت موی آنها بدون تراشیدن انجام شود زیرا می‌خواهند به سرعت به کار و زندگی اجتماعی خود بازگردند. برای اکثریت افراد متقاضی، استفاده از این روش کاملاً امکان‌پذیر است اما برای برخی، انجام این عمل کمی پیچیده‌تر است.
جراحی کاشت موی FUE با موهای بلند
تراشیدن جزئی از ناحیه گیرنده
در این روش بخشی از ناحیه مورد نظر برای پیوند، کوتاه میشود و از بقیه موهای موجود در پشت یا اطراف این ناحیه به گونه‌ای حفظ می‌شوند که بلند بمانند. با استفاده از این روش هم قادر به شانه کردن موهای خود خواهید بود و هم میتوانید بخش جراحی شده سر را از دیگران پنهان کنید.
ناحیه گیرنده بدون تراشیدن
در این روش نیازی به تراشیدن یا کوتاهی مو در ناحیه گیرنده نیست و پیوندهای کاشته شده در میان موهای بلند موجود قرار می‌گیرند. این نوع کاشت مو ممکن است زمان‌بر باشند و در تعداد پیوندهایی که می‌توان در یک روز جراحی منتقل کرد، محدودیت هایی وجود داشته باشد. با این حال، با استفاده از این روش به راحتی میتوان ناحیه تحت درمان را در طی دوره نقاهت از دیگران مخفی نگهداشت.
کاشت موی بلند بدون تراشید سر (UFUE) برای چه کسانی مناسب است؟
کاشت موی UFUE برای افرادی مناسب است که:
• نیاز دارند به سرعت به کار خود بازگردند و نمی‌توانند منتظر رشد مجدد موهای خود باشند. به عنوان مثال افرادی که دائماً در معرض دید عموم هستند. UFUE به آنها امکان می‌دهد بدون اینکه کسی متوجه شود، کاشت مو انجام دهند.
• مایلند موهای اصلی خود را در همان سبک و اندازه، هم طی عمل و هم پس از آن حفظ کنند. به همین دلیل کاشت موی UFUE برای افرادی با موهای بلند، بسیار خوب عمل می‌کند.
• از تراشیدن سر خود وحشت دارند.
در نهایت، انتخاب روش کاشت مو باید با در نظر گرفتن اهداف شخصی، وضعیت مو و مشاوره دقیق با یک پزشک متخصص انجام شود. کاشت موی UFUE می‌تواند فرصتی برای بازیابی اعتماد به نفس و زیبایی طبیعی بدون نیاز به قربانی کردن سبک زندگی یا ظاهر فردی ارائه دهد.
دوره نقاهت پس از کاشت موی بلند بدون تراشید سر (UFUE)
پس از اینکه عمل کاشت موی بلند بدون تراشید سر (UFUE) را انجام دادید، روند مراقبت و بازیابی بعد از آن مشابه دوره پس از کاشت مو به روش FUE است. با این حال، در روش UFUE، بیماران می‌توانند سریع‌تر به کار خود بازگردند، در حالی که در روش FUE، به بیماران توصیه می‌شود که یک هفته بعد از کاشت به محل کار خود بازگردند.
علی‌رغم کوتاه بودن زمان برای ازسرگیری فعالیت‌های روزمره، همچنان می‌توان انتظار داشت که در دو روز اول پس از عمل، تورم و قرمزی را تجربه کنید. ممکن است برای کاهش هرگونه درد یا ناراحتی، مسکن به شما داده شود.
در دوران نقاهت، باید دستورالعمل‌های مراقبت پس از عمل خود را به دقت دنبال کنید. این توصیه‌ها احتمالاً شامل مواردی چون:
– خوابیدن به گونه ای که سر در وضعیت رو به بالا قرار گیرد
– اجتناب از شستشوی سر تا چند روز
– عدم استفاده از سشوار بعد از حمام
با رعایت این نکات، نه تنها فرآیند بهبودی شما تسهیل می‌یابد، بلکه اطمینان حاصل می‌شود که نتایج حاصل از کاشت مو به بهترین شکل ممکن حاصل می‌شوند.

مزایای کاشت موی بلند چیست؟

در اینجا به برخی از مهم‌ترین مزایای کاشت موی بلند بدون تراشیدن سر اشاره می‌کنیم:

  • بازگشت سریع به فعالیت‌های روزمره

یکی از بزرگ‌ترین مزایای کاشت مو به روش UFUE، امکان بازگشت سریع به زندگی روزمره بدون هیچگونه وقفه یا اختلالی است. بیماران می‌توانند بلافاصله پس از انجام عمل، به فعالیت‌های عادی خود بازگردند و نیازی به گذراندن دوره نقاهت طولانی ندارند.

  • حفظ استایل اصلی موی سر

با انتخاب کاشت موی بلند بدون نیاز به تراشیدن، بیماران می‌توانند استایل موی فعلی خود را حفظ کنند. این امر به آنها اجازه می‌دهد تا بدون تغییر ظاهری قابل توجه، دوره درمان خود را پشت سر بگذارند.

  • زمان بهبودی زیبایی‌شناختی کمتر

به دلیل اینکه موهای بلند امکان پوشاندن نواحی تحت عمل را فراهم می‌آورند، زمان کلی بهبودی زیبایی‌شناختی برای بیمارانی که کاشت موی UFUE انجام می‌دهند، کمتر از کاشت موی استاندارد FUE است. این ویژگی اجازه می‌دهد تا بیماران به سرعت و بدون نیاز به انتظار برای رشد مو، ظاهر مطلوب خود را بازیابند.
به عنوان یک پزشک متخصص در زمینه کاشت مو در ایران، ما با ارائه خدمات کاشت موی بلند بدون تراشیدن سر، تلاش می‌کنیم تا ه هر بیماری به بهترین نتیجه ممکن دست یابد. ما با استفاده از آخرین تکنولوژی‌ها و روش‌های پیشرفته، به شما کمک می‌کنیم تا زیبایی طبیعی و اعتماد به نفس خود را بازیابید. کاشت موی بلند بدون تراشیدن سر، نه تنها به شما اجازه می‌دهد تا زیبایی طبیعی خود را بازیابید، بلکه به شما کمک می‌کند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، به زندگی عادی خود بازگردید.

نتایج کاشت موی بلند بدون تراشید سر با استفاده از روش FUE

زمانی که صحبت از کاشت موی بلند بدون نیاز به تراشیدن سر (UFUE) می‌شود، شاید سوال اصلی این باشد که چه زمانی میتوان نتایج نهایی را مشاهده کرد. در ادامه یک جدول زمانی تقریبی برای نتایج کاشت موی UFUE در اختیار شما قرار می‌دهیم:

  •  ماه 1: در طول ماه اول پس از کاشت موی UFUE، باید دستورالعمل‌های پس از عمل را که به شما داده شده است، دنبال کنید. تورم و قرمزی که در چند روز اول با آن مواجه میشوید، فروکش خواهد کرد. توجه داشته باشید که ریزش مو در طی این دوره طبیعی است، زیرا موهای جدید شما در فولیکول‌ها در حال شکل‌گیری هستند.
  • ماه 2: پیش از اینکه موهای قدیمی بریزند و موهای جدید جایگزین شوند، موهای پیوندی در فاز استراحت قرار دارند. به همین دلیل، ممکن است هنوز متوجه ضخامت قابل توجهی در ناحیه گیرنده نشوید.
  • ماه 3: تا این زمان، فرآیند بهبودی به پایان رسیده و موهای جدید شما به تدریج در حال رشد هستند.
  • ماه 4: ممکن است متوجه ضخیم‌تر شدن موها در ناحیه گیرنده شوید، جایی که موهای جدید در آن کاشته شده‌اند، اما از آنجایی که این موهای جدید معمولاً ظاهری نازک و پرزدار دارند، تفاوت قابل تشخیصی هنوز قابل مشاهده نمی‌باشد.
  • ماه‌های 5 تا 12: در طول این دوره، موهای پیوندی به رشد خود ادامه خواهند داد. و تقریباً یک سال پس از عمل، شما قادر خواهید بود نتایج کامل کاشت موی UFUE خود را مشاهده کنید.

هزینه کاشت موی بلند بدون تراشید سر چقدر است؟

در جستجوی روشی برای بازیابی جوانی و زیبایی موهایتان هستید بدون آنکه نیاز به تراشیدن سرتان باشد؟ کاشت موی بلند بدون تراشید سر گزینه‌ای است که می‌تواند به شما در رسیدن به این هدف کمک کند. این روش، به دلیل دقت و زمان بیشتری که می‌طلبد، ممکن است هزینه‌ای بالاتر از روش‌های سنتی کاشت مو داشته باشد. اما اگر نگرانی از تراشیدن کامل سر قبل از انجام کاشت مو دارید، این روش می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.

روش UFUE، که مخفف استخراج واحد فولیکولی بدون تراشیدن است، گاهی اوقات بر اساس “هر جلسه” یا “هر ناحیه” قیمت‌گذاری می‌شود. این مبلغ ممکن است با توجه به موقعیت جغرافیایی، مهارت پزشک و تعداد فولیکول‌های مورد نیاز برای پیوند، متغیر باشد.

.

 

دلیل ریزش مو در زنان

دلایلی مختلفی برای ریزش مو در زنان وجود دارد که همگی آزاردهنده هستند زیرا به شدت زیبایی را تحت تاثیر قرار می دهند. برخی از دلایلی که باعث ریزش مو در زنان می شود عبارتند از:

  • استرس
  • بارداری
  • زایمان
  • طاسی با الگوی زنانه
  • کمبود ویتامین و مواد مغذی
  • شیمی درمانی
  • مراقبت ضعیف از مو (آسیب حرارتی ناشی از سشوار، اتوی مو، انبر فر کننده و سایر ابزارهای داغ)
  • آسیب های ناشی از مدل موی سفت (بافته های تنگ، دم اسبی، گیره های مو که ساقه مو را می کشد)
  • اختلال خود ایمنی (اختلالات خود ایمنی تیروئید، لوپوس و غیره)

برخی از دلایل ریزش مو موقتی هستند، به این معنی که در عرض چند ماه برطرف خواهد شد. با این حال، برخی انواع ریزش مو جدی‌ تر هستند و ممکن است منجر به ریزش موی دائمی شوند.

روش های کاشت مو در زنان

اکثر زنان واجد شرایط کاشت مو می توانند کاشت مو به روش FUT (پیوند واحد فولیکولی) یا FUE (استخراج واحد فولیکولی) را انجام دهند. بسیاری از خانم ها FUT را به جای کاشت مو FUE انتخاب می کنند، زیرا موهای بلند می توانند اسکار FUT را پنهان کنند. اگرچه FUT تهاجمی تر است، اما امکان پیوند تعداد زیادی گرافت را در یک جلسه فراهم می کند  که  آن را به یک انتخاب مقرون به صرفه برای ریزش موی گسترده تبدیل کرده است.

بهترین روش کاشت مو برای زنان چیست؟

 از آنجایی که FUE نیاز به تراشیدن کل ناحیه اهدا کننده یا پشت و کناره های سر دارد، به ندرت برای زنان توصیه می شود. این روش معمولاً امکان بهبودی سریع ‌تر، کمترین ناراحتی را فراهم می ‌کند و از ایجاد اسکار خطی جلوگیری می‌ کند. FUE یک گزینه عالی برای افرادی است که به مدل موهای کوتاه تر علاقه دارند. بهترین روش کاشت مو برای زنان تکنیک FUT است زیرا اسکارها آن به راحتی توسط موهای اطراف پنهان می شوند.